Yellowstone river packrafting

Vi hadde to uker til å leke med packrafts etter at Kirk plukket meg opp på den kanadiske grensen når jeg er ferdig CDT. Vi tilbrakte mesteparten av den første uken i Glacier, og etter prognosen så regn for resten av uken, bestemte seg for å ta turen ned til Bozeman området og padler noen av Yellowstone River.

Yellowstone River, mens stengt for padling enfor nasjonalparken, (viktig lovgivningen er på docket å åpne opp elva!) Er åpen for båtfolk etter nord-strømmende elv passerer Gardiner, MT.

Venner Tom og Laurie har boated mange deler av Yellowstone og de forsikret oss ville det være nok vann til å packraft en stor del (ca 1,500cfs på Livingston), så en lys og varm søndag ettermiddag funnet oss på bredden av elven i byen , pakking opp våre båter for en 5-dagers, 60ish mile float.

Mye av elva eholder klasse I og II riffles, men den korte delen av elva i Gardiner har noen større stryk på høyt vann, og Yankee Jim Canyon, ca 14 miles over byen, har noen bemerkelsesverdige stryk. Fordi vi var padling i høst ved lavere vannstand, normalt store stryk var ganske overkommelig. Vi gjorde speider en rask fra veien og elva-side som det store hullet kan lett snu en packraft.

Uken var myk og ganske rolig.

Posering med Werner padleåre og packraft ved yellowstone river
Posering med Werner padleåre og packraft ved yellowstone river
Yellwostone river med john
Yellwostone river med john
Padler med MRS Packraft
Padler med MRS Packraft
Nils og Jane
Nils og Jane

Campen
Campen
MRS Packrafts
MRS Packrafts